Близько 4 років я розвиваюсь у солодкому мистецтві. Думка створювати незвичні торти прийшла до мене сама. Але коли я поринула у цей солодкий світ, я була дуже вражена, мені подобались усі торти, навіть, ті, на які тепер я не звернула б уваги.
Цукрова флористика - це надзвичайна річ, бо із солодкої маси можна створити будь-яку реальну квіточку. Вони ваблять, зачаровують, а саме головне прикрашають торт і роблять його вишуканим та неймовірно гарним.
Сьогодні покажу вам, як за допомогою декількох цукрових квіточок, можна створити просту, але вишукану композицію.
Для цього я використала такі квіточки:
1. ПІОН з цукрової маси
2. ГОРТЕНЗІЯ з мастіки
3. Орхідея фаленопсис (біла)
4. Орхідея цимбідіум (зелена)
5, Та ще декілька квіточок (в тому числі тюльпан )
Усі ці квіточки їстівні, створені із цукрової маси з додаванням різноманітних харчових барвників.
Вони чудово поєднуються у невеличку композицію, якою можна прикрасити верх св'ятково торта.
Дякую за увагу!
Немає коментарів:
Дописати коментар