середу, 24 липня 2013 р.

Композиція з цукровими квітами

Близько 4 років я розвиваюсь у солодкому мистецтві. Думка створювати незвичні торти прийшла до мене сама. Але коли я поринула у цей солодкий світ, я була дуже вражена, мені подобались усі торти, навіть, ті, на які тепер я не звернула б уваги.

Цукрова флористика - це надзвичайна річ, бо із солодкої маси можна створити будь-яку реальну квіточку. Вони ваблять, зачаровують, а саме головне прикрашають торт і роблять його вишуканим та неймовірно гарним.

Сьогодні покажу вам, як за допомогою декількох цукрових квіточок, можна створити просту, але вишукану композицію.

Для цього я використала такі квіточки:

1. ПІОН з цукрової маси




2. ГОРТЕНЗІЯ з мастіки


3. Орхідея фаленопсис (біла)


4. Орхідея цимбідіум (зелена)


5, Та ще декілька квіточок (в тому числі тюльпан )

Усі ці квіточки їстівні, створені із цукрової маси з додаванням різноманітних харчових барвників.

Вони чудово поєднуються у невеличку композицію, якою можна прикрасити верх св'ятково торта.


Дякую за увагу!



Немає коментарів:

Дописати коментар